Otvoreno novo postrojenje

Bez autora
Jul 21 2011

Kompanija "Boksit" u Milićima juče je svečano pustila u rad postrojenje za sušenje kvarcnog pijeska u koje je uloženo 600.000 KM, a sav posao - od projekta do nabavke i montaže opreme, obavljen je za samo tri mjeseca. Svečanosti su prisustvovali privrednici i predstavnici lokalne vlasti. Prije deset mjeseci "Boksit" je pustio u rad postrojenje za separaciju kvarcnog pijeska, u koje je uloženo tri miliona KM, a posao je dobilo 15 mladih i od tada su zaposleni u cjelosti ovladali tehnologijom za proizvodnju kvarcnog pijeska visoke čistoće, dobrog kvaliteta i različite granulacije. U kompaniji navode da je, praćenjem zahtjeva tržišta, logičan slijed bio realizacija druge faze, odnosno izgradnje postrojenja za sušenje kvarcnog pijeska.

Otvoreno novo postrojenjeKompanija "Boksit" u Milićima juče je svečano pustila u rad postrojenje za sušenje kvarcnog pijeska u koje je uloženo 600.000 KM, a sav posao - od projekta do nabavke i montaže opreme, obavljen je za samo tri mjeseca, javile su agencije.

Svečanosti su prisustvovali privrednici i predstavnici lokalne vlasti. Prije deset mjeseci "Boksit" je pustio u rad postrojenje za separaciju kvarcnog pijeska, u koje je uloženo tri miliona KM, a posao je dobilo 15 mladih i od tada su zaposleni u cjelosti ovladali tehnologijom za proizvodnju kvarcnog pijeska visoke čistoće, dobrog kvaliteta i različite granulacije.

U kompaniji navode da je, praćenjem zahtjeva tržišta, logičan slijed bio realizacija druge faze, odnosno izgradnje postrojenja za sušenje kvarcnog pijeska.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik